fbpx
Închide

Investiții

Investitii imobiliare in strainatate - CIPRU - Comision ZERO!

Din dorinta de a pune la dispozitia ta un portofoliu cat mai variat, inclusiv investitii imobiliare, am pregatit si iti prezentam in continuare un Proiect cu totul special ce are in centrul sau promovarea, in vederea achizitiei, a unor proprietati deosebite, case / vile Premium si Lux, parte ale unor complexuri rezidentiale, localizate in Cipru – regiunea de Sud Est – Ayia Napa – Protaras – in zona muntoasa sau in apropierea marii.

Iti oferim posibilitatea achizitionarii unor proprietati (case / vile) Premium si Lux, localizate in regiunea de Sud-Est a Ciprului. Acest lucru este posibil prin amabilitatea DEZVOLTATORULUI pe care il reprezentam, in parteneriat cu BLC BUSINESS LINKS CONSULTANCY LTD

Procesul de alegere a dezvoltatorului si proprietatilor pe care noi le reprezentam a fost unul minutios, cu accent pe experienta, reputatia si statutul de grup al dezvoltatorului (servicii integrate de constructii, dezvoltare imobiliara, promovare imobiliara, inchiriere, property management), respectiv locatia, calitatea si randamentul oferit de proprietati.

Am fost acolo pentru tine, am cunoscut oamenii din spatele numelor, am vazut si fotografiat proprietatile si ne-am asigurat ca ele raspund celor mai inalte standarde specifice unei investitii imobiliare. Element care ar trebui sa fie caracteristic oricarei investitii imobiliare.

Te invitam sa afli in continuare povestea din spatele acestor proprietati si suntem aici pentru orice detalii suplimentare!

LOCATIA: CIPRU – Regiunea de Sud – Est: Taramul zeilor! – vezi sectiunea Blog pentru detalii

DEZVOLTATORUL: In centrul activitatii Dezvoltatorului se afla Clientul! Gandirea in avans, focusul pe calitate si livrarea la timp a proiectelor sunt pilonii principali pe care acesta ii are la baza desfasurarii activitatii sale!

  • GRUP INTEGRAT PENTRU INVESTITII IMOBILIARE:

– 32 de ani de excelenta in constructii si dezvoltari imobiliare pe piata din Cipru;
– entitati juridice diferite implicate in constructii, dezvoltari si investitii imobiliare, management de proiect, promovare imobiliara, inchiriere si property management;
– 14.4% cota de piata in ceea ce priveste dezvoltarile imobiliare din S-E Cipru
– cel mai mare angajator din S-E Ciprului (> 300 angajati)
– finantare cu capitaluri proprii din 2013
– certificare ISO din anul 1996 pentru calitate, protectia mediului, sanatate si siguranta
– contract de constructii din anul 1996 cu baza suverana britanica localizata in Cipru
– afacere de familie

  • PORTOFOLIU DIVERSIFICAT DE INVESTITII IMOBILIARE:

– 4000 unitati vandute in peste 100 de proiecte finalizate
– 15 proiecte in curs de constructie si alte 10 proiecte la stadiul obtinerii autorizatiilor necesare dezvoltarii
– proprietati pornind de la 89.000 EURO / unitate si pana la 4.2 MIO EURO / unitate

  • SOLUȚII DE PROMOVARE IMOBILIARA SI PROPERTY MANAGEMENT POST VANZARE:

– serviciul de management top pentru investitori – acces la rapoarte si detalii cu privire la statusul proprietatii, randamente satisfacatoare pentru investitii imobiliare performante

COSTURI DE ACHIZITIE: Legislatia transparenta si fiscalitatea stabila au determinat investitorii sa se indrepte din ce in ce mai mult catre Cipru. Costurile de achizitie ale proprietatilor imobiliare (printre cele mai reduse din Uniunea Europeana) si programele guvernamentale aprobate fac usor accesul catre insula!

  • PRETUL PROPRIETATII:

Prețul proprietății este purtator de TVA. TVA general în Cipru este de 19%. Precizand apriori faptul ca trebuie indeplinite cateva conditii specifice unei investitii imobiliare – suntem aici sa iti oferim detalii, exista si posibilitatea aplicarii unui TVA de 5% (achiziția primei proprietăți este, de regula, supusa unui TVA de 5%).
Rezervarea unei proprietati pentru o perioada de 30 zile se poate realiza achitand o suma de aprox. 10.000 de euro. In decursul acestei perioade de 30 zile, se vor pregati si semna contractele de achizitie, se vor depune la Registrul funciar si se va achita un procent de 30%.
Diferenta de pret se achita la momentul livrarii oficiale a proprietatii, respectiv in cel mult 2 luni calendaristice de la rezervare.
Pentru plata integrala este de asemenea disponibila varianta livrarii proprietatii la semnare.

  • ALTE COSTURI PENTRU CUMPARATOR:

Taxe aferente transferului dreptului de proprietate: 8,00% din prețul de tranzactionate al proprietății, pentru proprietăți de peste 170.000 de euro (50% REDUCERE PENTRU anul 2020)

Taxe avocatiale: între 0,10% – 1%, în funcție de complexitatea documentației

Taxa de timbru: între 0,15% – 0,20%, în funcție de preț și locația proprietatii.

COSTURILE TOTALE PLATIBILE DE CATRE CUMPARATOR PESTE PRETUL DE ACHIZITIE SUNT DE MAX. 9.20% DIN PRETUL DE TRANZACTIONARE AL PROPRIETATII! 

Un proces integrat pentru investitii imobiliare de succes!

ELITE BLUE Residence - AYIA NAPA - Vile Premium _ Privelisti minunate

ELITE BLUE Residence - AYIA NAPA - Vile Premium _ Privelisti minunate

Elite Blue Hillside Residence iti va oferi un stil de viață unic, cu multa liniste si momente de relaxare. Construit la 104m deasupra nivelului mării, pe dealurile cu vedere la mare si Ayia Napa, complexul consta in 43 de vile de lux, toate construite la cele mai înalte standarde si beneficiind de piscina privata. Locația superbă, designul și aspectul vilelor face ca acestea sa nu semene intre ele. O plimbare de 10 minute te va conduce catre toate facilitățile statiunii. Pentru plajele cu steag albastru o scurta calatorie este necesara.

Fiecare vilă oferă bucătării moderne spațioase, cu spatii special dedicate pentru luat masa, 3 dormitoare (unul dintre ele cu baie proprie), acces ușor la piscina privată și vederi spectaculoase. Acoperisul proprietatilor este sub forma unei terase circulabile, permitand vizualizarea unor apusuri de soare fabuloase. Intre facilitati se pot aminti: încălzire centrală, jacuzzi, sistem de alarmă fără fir, poartă automată de intrare la parcare și iluminat senzor.

Locatie:

700m pana in centrul statiunii Ayia Napa
4 km fata de scolile private din Paralimni
5km fata de Paralimni Marina
3km fata de Ayia Napa Marina
40km fata de Aeroportul din Larnaca

Caracteristici:

1. Unități disponibile: 18 bucăți (din 43 unități finalizate și vândute)
2. Preț / unitate: 546k - 977k euro + TVA
3. Suprafata (construita / teren / terasa) - mp: 148-233 / 285 - 533 / 80 -178
4. Nr. Camere / dormitoare, bai: 3-4 / 2-3
5. Facilități (piscină, echipamente, aer condiționat): da
6. Mobilat / nemobilat, parțial mobilat: opțional
7. Randament minim, subiect al negocierilor directe cu furnizorul local de servicii de inchiriere si property management: 2,5%

ALASIA II Residence - PROTARAS - Vile Premium _ In proximitatea marii

ALASIA II Residence - PROTARAS - Vile Premium _ In proximitatea marii

Proiectul ALASIA SMART HOMES este un complex modern, construit in perioada 2017 – 2019 ce include 19 case / vile cu 2 si 3 dormitoare, cu vedere catre mare si cea mai apropiata plaja: Kapparis. Este locatia perfecta pentru o casa de vacanta sau o investitie.

Casele au fost utilate cu dispozitive smart de tipul “Controleaza-ti casa de pe dispozitivul mobil”: control iluminat, control incalzire, acces la distanta intrare, control CCTV, control al miscarii. Configurațiile sunt clasificate ca fiind opționale și se vor realiza contra unui cost suplimentar.

 

 

 

Locatie:

2 km pana in centrul statiunii Protaras
2 km fata de scolile private din Paralimni
500m fata de Paralimni Marina
7km fata de Ayia Napa Marina
49km fata de Aeroportul din Larnaca / 3km fata de autostrada ce duce catre Larnaca.

Caracteristici:

1. Unități disponibile: 9 bucăți (din 32 unități finalizate și vândute)
2. Preț / unitate: 385k - 465k euro + TVA (5% sau 19%)
3. Suprafață (construită / teren / terasă) - mp: 118-131 / 191-339 / 2-23
4. Nr. Camere / dormitoare, grupuri sanitare: 2-3 / 1-2
5. Facilități (piscină, echipamente, aer condiționat): opțional
6. Nivel de finisare - standard, premium, lux: standard
7. Mobilat / nemobilat, parțial mobilat: opțional
8. Randament minim, subiect al negocierilor directe cu furnizorul local de servicii de inchiriere si property management: 2,5%

VREI SA AFLI MAI MULTE DETALII?

Achizitia unei proprietati in afara Romaniei nu a fost nicicand mai usoara! Pentru o experienta placuta, noi si partenerii nostri locali din Cipru suntem alaturi de tine de-a lungul intregului proces.

Închide