fbpx
Închide

Despre noi

Mai puternici, mai inteligenti, mai simplu. Gavriliu Imobiliare a devenit REALT.

Folosim experienta de peste 10 ani in domeniile imobiliare, vanzari, juridic, arhitectura, constructii si financiar-bancar pentru a-ti oferi un stil de viata care sa te inalte. Suntem alimentati de inovatie si empatie, munca noastra este inradacinata in incredere si fidelitate fata de adevar. Serviciul adus clientilor este meseria noastra.

Ne-am schimbat atentia de la vanzare la solutionare. REALT inseamna servicii imobiliare REINVENTATE.

Abordarea noastra unica consta in oferirea unui set de servicii imobiliare integrate. Clientii nostrii vor avea parte de valoare adaugata si o echipa de agenti cu capacitati vaste. REALT inseamna o echipa mai puternica (REALTORs, constructori, arhitecti, manageri de proiect, juristi), o abordare inteligenta si complexa a sectorului imobiliar (Agentie Imobiliara, Administrare de proprietati, Transformare prin design, Consultanta imobiliara si multe informatii gratuite menite a-ti facilita tranzactionarea unui imobil in Romania), usurinta si eficienta in comunicare.

Frumosul impresioneaza, iar noi te incurajam sa iti atingi ambitiile.

Hai sa ne cunoastem

Contact

contact@realt.ro 0724.263.220 | 0723.502.582

Popa Savu 77, parter, biroul 2 ( vezi harta )

Vrei sa faci parte din echipa REALT?

CONTACTEAZA-NE

Povestea noastră

Povestea noastră

REALT, cunoscut sub numele de Gavriliu Imobiliare, si-a inceput activitatea in anul 2008 cu viziunea de a oferi mai mult decat simple case.

Am incurajat oamenii si companiile sa urmareasca si sa isi atinga ambitiile, iar noi nu ne-am lasat mai prejos. Am invatat permanent, am evoluat, am luat alaturi oameni cu experienta vasta in domenii conexe, am integrat in pachetul nostru o suita de servicii imobiliare si am realizat o extinsa actiune de rebranding menita sa sustina toate acestea.

Le multumim tuturor celor care au facut de-a lungul timpului parte din echipa Gavriliu Imobiliare si indeosebi prietenilor nostri: Florin Lungu, Ramona Ailioaei, Mihai Tudora.

Acum, REALT este Alegerea ta in domeniul proprietatilor imobiliare Premium si de Lux.

Echipa noastra se straduieste sa anticipeze, indeplineasca si depaseasca asteptarile tale, pastrand permanent aproape valorile care ne-au adus impreuna: respect, adevar, empatie, responsabilitate și bucuria pe care o luam din fiecare interactiune cu clientii, colegii si comunitatea noastra.

RESPECT: In cuvintele si actiunile noastre, sustinem un profund sentiment de respect. Respectam fiecare individ cu care lucram; ne respectam unul pe celălalt precum si pe concurentii nostri.

ADEVAR: Onestitatea este in natura noastra. Cultivam relatia de incredere intre noi si client, punand nevoile tale in centrul succesului nostru.

EMPATIE: REALT este pozitionat in mod unic pentru a te servi. Impreuna ne dorim sa construim relatii care sa reflecte povestea si obiectivele tale, sa identificam proprietatea potrivita pentru tine, sa maximizam valoare activului tau imobiliar.

RESPONSABILITATE: Imobiliarele dețin puterea de a schimba vieti. Toți cei din echipa REALT imbratiseaza valorile noastre si cunosc responsabilitatea pe care gestionarea bunurilor clientilor nostri o merită. Imbratisam provocarile, ne asumam raspunderea.

BUCURIE: In ciuda provocărilor inerente oricarei tranzactii imobiliare, ramanem bucurosi. Avem privilegiul de a ne ghida clientii in calatoriile lor cele mai importante - de a construi familii, de a umple case cu dragoste, de a asigura libertatea financiara a generatiilor viitoare.

Echipa noastră

Cristina Stoianovici

Cristina Stoianovici

In calitate de partener executiv, CEO al REALT, rolul Cristinei este acela de a impulsiona cresterea brandului nostru, prin asigurarea unitatii echipei noastre si consultanta permanenta acordata clientilor. Experienta in domeniul imobiliar | REALTOR acreditat NAR (legitimatie nr: B-0285), al consultantei juridice, serviciilor financiar - bancare si de management, combinate cu loialitatea și caracterul sau o fac un adevarat partener.

 “Valorile comune ne-au adus impreuna. Comunicarea permanenta ne va tine aproape. Valoarea adaugata acordata celorlati este esenta serviciilor noastre.”

 

cristina@realt.ro 0724.263.220
Anca Boghiu

Anca Boghiu

A contribui la construirea unei culturi pozitive, in interiorul si in afara organizatiei noastre, este un angajament pe termen lung, pe care, atat in calitate de partener, cat si de broker imobiliar | REALTOR acreditat NAR (legitimatie nr: B-0394), Anca si l-a asumat, iar procesul de a face acest lucru ne consolideaza ca si echipă și ne distinge ca si organizație. Anca coordoneaza, in calitate de director, echipa REALT Agentie Imobiliara.

"Empatia, satisfacerea nevoilor si experienta sunt fara indoiala creatoare de parteneriate." 

anca@realt.ro 0723.502.582
Mihaela Sandu

Mihaela Sandu

Coordonator al Diviziei de Investitii si Dezvoltatori acreditat REALTOR NAR (legitimatie nr: B-0403), Mihaela are ca obiectiv identificarea solutiei optime si transformarea oricarei povesti intr-o experienta win-win. Abilitatile sale de comunicare, experienta acumulata in vanzari si imobiliare, precum si atentia adusa muncii in echipa coroborate cu integritate, perseverenta si optimismul sau fac acest proces sa fie unul memorabil si armonios.

"Fiecare persoana si proprietate sunt unice. Uneori ai succes... alteori inveti".

mihaela@realt.ro 0766.744.491
Andrei Stoianovici

Andrei Stoianovici

Acuratete, expertiza si o experienta de peste 10 ani in domeniu, pasiune si multa creativitate. Aceastea sunt doar cateva dintre calitatile care il recomanda pe Andrei drept coordonatorul echipei de designeri - REALT Concierge. Absolvent al Facultatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu (promotie 2004), Andrei are in centrul activitatii sale relatia cu clientii (consultanta), transformarea spatiilor si obtinerea de valoare adaugat.

“Arta, sub toate formele sale, ma misca”.

andrei@realt.ro 0724.239.670
Laurentiu Popa

Laurentiu Popa

Echipa noastra de constructii are in centrul activitatii sale atentia acordata detaliilor. Este alaturi de noi si de tine pentru a transforma visele tuturor in realitate. Totodata, ei sunt cei care optimizeaza costurile detinerii unei proprietati, protejand - o cu REALT – Administrare. Laurentiu coordoneaza aceasta echipa. Experienta sa in domeniile constructiilor si financiar-bancar, atat in Romania cat si in afara, face procesul si comunicarea simple si eficiente.

 

“Rezistenta in timp, atentia la detalii si o executie de exceptie este ceea ce defineste activitatea noastra.”

laurentiu@realt.ro 0723.799.424
Octavian Rosca

Octavian Rosca

Comunicarea si procesele aferente sunt adesea utilizate ca atribute in incercarea continuă de a defini parte din ceea ce reprezinta o organizatie. O delimitare clara a preceptelor celor doua dimensiuni, anume ce isi doresc clientii si ce oferim noi, trebuie fundamentata pe un dialog care sa ne defineasca si imbunatateasca ca oameni. Octavian, in calitate de coordonator al REALT - Marketing si Comunicare, reuseste sa contribuie zi de zi la mentinerea liantului intre cele doua dimensiuni.

 

„Filosofia unui dialog productiv poate fi doar rezultatul unui realism profund dintre schimbul echitabil de interese si calitatea actorilor interesati.”

octavian@realt.ro 0763.605.700

REALT. Diferenta pe care o simti.

Doresti sa afli cum am obtinut de-a lungul timpului reputatia de agentie imobiliara de incredere in zona de nord a Bucurestiului si de ce sa lucrezi cu noi?

SERVICII & EXECUTIE DE EXCEPTIE

SERVICII & EXECUTIE DE EXCEPTIE

Experienta indelungata si instrumentele inovatoare ne permit sa realizam strategii de marketing si vanzari eficiente, sa contribuim la tranzactionarea proprietatilor mai rapid si la un pret mai mare.

Serviciul nostru incepe inaintea listarii efective, cu o serie de servicii concepute pentru a te ajuta sa maximizezi profitul si satisfactia si sa minimizezi efortul, costul si timpul.

 

Iti oferim intotdeauna servicii exceptionale. Este ceea ce ne defineste.

CELE MAI FRUMOASE PROPRIETATI

CELE MAI FRUMOASE PROPRIETATI

Intr-un peisaj aglomerat, cu oferte multiplem frumusetea atinge intotdeauna o coarda receptiva.  Acceseaza portofoliul de proprietati imobiliare alese cu atentie al REALT Agentie Imobiliara.

Permite-ne sa iti transformam proprietatea cu serviciul REALT Concierge. Mentine chiriasii fericiti cu REALT Property Management, sau foloseste puterea de a fi informat al REALT Advisory. 

 

Tu si proprietatea ta veti fi cei care misca inimile celorlalti.

AMBITIILE TALE, PRIORITATEA NOASTRA

AMBITIILE TALE, PRIORITATEA NOASTRA

Dincolo de proprietatile frumoase, parteneriatele de durata si contributia personala a colegilor nostri este ceea ce face din REALT, Agentia imobiliara care te indruma catre locuri in care sa iti atingi si depasesti obiectivele.

Folosim tehnologia pentru a reinventa modul in care tranzactionezi si gestionezi proprietatea ta si masuram impactul muncii noastre, facand experienta ta imobiliara mai convenabila, mai sigura si mai placuta.

Suntem aici pentru tine.

TESTIMONIALE

Profesionalismul, acuratetea comunicarii, reprezentarea echidistanta a partilor, coordonarea eficienta si prompta a schimbului de documente au condus la incheierea cu succes a tranzactiei intr-un cadru de deplina incredere si multumire. 

Pe scurt, cea mai placuta experienta tranzactionala imobiliara din toatate cele efectuate sau cunoscute de pana acum.

Felicitari! Cu ganduri bune.

Marius si Ioana E. Antreprenori

Recomand cu toata convingerea echipa Gavriliu Imobiliare pentru profesionalismul confirmat in tranzactiile a doua proprietati atat in calitate de cumparator cat si in calitate de vanzator. Am intalnit oameni dedicati profesiei lor cu competente peste asteptari beneficiind de o consultanta completa: imobiliara, financiar bancara si juridica. Apreciez tenacitatea si perseverenta lor in identificarea tuturor solutiilor necesare finalizarii cu success a tranzactiilor solicitate si satisfacerea exigentelor beneficiarului final. Cu cele mai bune ganduri si increzator ma voi intoarce catre echipa Gavriliu Imobiliare si pe viitor pentru consultanta si serviciile oferite in domeniul imobiliar.

Razvan I. Director general

Prin Mihaela Sandu am avut cu Agentia Gavriliu Imobiliare o experienta extrem de eficienta si plăcută in procesul de localizare si contractare a unei locuinte de serviciu.

Dr. Mihai H. Director Tehnic

As recomanda cu siguranta Agentia Gavriliu Imobiliare ca partener in vederea identificarii unui apartament, in special pentru cetatenii strainii care tocmai au sosit in Romania. Excelenta in servicii, abilitatile de comunicare in limba engleza, profesionalismul si amabilitatea ii recomanda. Agenții sunt disponibili nu numai în timpul programului de lucru, adaptandu-se nevoilor clientului. Oferta este adaptată nevoilor și capabilităților clientului. Stabilirea intalnirii cu proprietarul, precum si ajutorul profesional oferit la semnarea contractului de inchiriere (este important dacă sunteți din altă țară și nu cunoașteți regulile în vigoare în România) sunt alte plusuri ale agentilor din GI. In masura un care va fi necesar, le voi cere suportul si in viitor. Cele mai bune mulțumiri

Thomasz R. Angajat NATO

Am vândut in Februarie 2020 cu ajutorul agenției REALT un apartament in centrul Bucureștiului. O colaborare perfecta, Dna Cristina S. fiind prezenta de-a lungul întregului proces și asigurând o finalizare ușoară a vanzarii. Bineinteles, vom ramane in contact pentru alte proiecte imobiliare, cum sunt sigur ca o va face orice alta persoana care a avut șansa sa colaboreze cu  REALT sau Cristina. 

Marius L. Manager

Pentru mine, relatia de afaceri cu firma Dv. a fost o supriza extrem de placuta, caracterizata de un inalt profesionalism, iar viteza de rezolvare a problemei a fost iesita din comun, in sensul cel mai bun. Daca se mai iveste vreo situatie similara, voi apela cu certitudine tot la firma Dv. Va multumesc pentru foarte buna colaborare !

Sorin G. Inginer

M-am decis greu sa va incredintez spre vanzare apartamentul nostru, dupa saptamani intregi de „rasfoit” internetul. Stiam exact ce vreau sa evit: telefoane fără număr de la o grămada de agenți si/sau potențiali clienți si vizionari peste vizionari. Căutam pe cineva care sa înțeleagă foarte bine conceptul de exclusivitate asa cum l-am întâlnit in țările in care am avut sansa sa călătoresc si sa trăiesc pentru anumite perioade de timp. Intr-o societate românească marcata, din păcate, de superficialitate, site-ul vostru a fost o surpriza extraordinara! De la primul click se vede ca sunteți "altfel". Ii mulțumesc din suflet Cristinei Stoianovici pentru ca a acceptat apartamentul nostru in portofoliu, deși nu se încadra in zonele promovate de agenție.  Am descoperit un om minunat, cu o mentalitate noua si sănătoasă, care îți inspira încredere, respect, profesionalism. In mai puțin de doua luni si la a doua vizionare, fără nici cel mai mic stres, apartamentul a fost tranzacționat. Recomand Gavriliu Imobiliare cu tot dragul si ma bucur ca am cunoscut oameni care si in țara noastră fac lucrurile asa cum trebuie făcute. 

Roxana P. Jurnalist

Un profesionist cu un portofoliu aparte de clienti si care reprezinta definitia corecta a unui agent imobiliar: cel care conecteaza cererea cu oferta potrivita si al carui target este sa gaseasca varianta optima si nu comisionul care, pentru noi, cei implicati devine o dorinta de recompensa pentru o asemenea colaborare si nu o taxa. Asa pot creiona profilul Cristinei Stoianovici, cea care mi-a recastigat increderea in agenti si agentiile imobiliare. In decurs de 10 min a reusit sa imi inteleaga asteptarile, iar in 4 zile sa gaseasca chiriasul potrivit.

Anca U. Project Manager IT

Detii o proprietate frumoasa? Afla ce putem face pentru tine.

DETALII

Iti doresti o proprietate frumoasa? Afla ce putem face pentru tine.

DETALII

Contacteaza-ne

Pe segmentul imobiliar Premium si Lux din București, suntem Alegerea ta!

Închide