fbpx
Închide

Vanzare apartamente Bucuresti

Agentia imobiliara REALT (anterior Gavriliu Imobiliare) ofera clientilor sai anunturi permanent actualizate de vanzare apartamente in Bucuresti, zona de centru si nord: Primaverii, Dorobanti, Dacia-Eminescu, Aviatorilor, Kiseleff, Herastrau, Barbu Vacarescu, Floreasca, Pipera, Aviatiei, Baneasa, Domenii, Iancu – Nicolae.

Mai mult

Proprietatile oferite sunt atent alese astfel incat sa respecte sloganul nostru „Cele mai frumoase proprietati”, iar raportul calitate – pret sa fie unul satisfacator. Vizitam fiecare proprietate in parte, cunoastem oamenii din spatele acestor proprietati si realizam cea mai frumoasa prezentare a acesteia (text si imagini).

Experienta noastra de peste 10 ani in domeniile imobiliare, vanzari, juridic, arhitectura, constructii si financiar-bancar are rolul de a asigura clientii nostrii ca vor fi rasplatiti corespunzator pentru increderea pe care o investesc in noi.

În continuare poți gasi peste 40 de apartamente de vanzare situate in zona de centru si nord. Printre acestea se poate numara si urmatorul tau camin. Te invitam sa parcurgi pe larg portofoliul nostru si speram ca vei gasi ceea ce cauti.

Daca te gandesti sa cumperi o proprietate este bine sa cunosti cateva lucruri in prealabil:

  1. stabilirea bugetului alocat achizitiei, a surselor de finantare adecvate situatiei tale (surse proprii, surse proprii si credit bancar, plata in rate) si a caracteristicilor proprietatii visate: locatie de interes, numar de camere / suprafata, aspecte particulare vor fi primele care te vor conduce catre aceasta;
  2. site-ul nostru, portofoliul si echipa de profesionisti cu care vei interactiona sunt cele care iti vor permite apoi sa selectezi exclusiv ofertele adecvate, sa efectuezi vizionari relevante, sa structurezi tranzactia si sa pregatesti o oferta scrisa de achizitie, sa ai acces exclusiv la proprietati ale caror acte de proprietate sunt corecte si complete, sa negociezi pretul, termenii si conditiile contractului de vanzare si sa tranzactionezi in siguranta;
  3. costurile notariale (de regula, in sarcina Cumparatorului) variaza intre 1,2% – 1,5% din pretul de tranzactionare, in timp ce comisionul agentiei se situeaza intre 1% si 5% din pretul de tranzactionare, functie de valoarea proprietatii si modalitatea de colaborare aleasa: mediere imobiliara sau reprezentare exclusiva.

Pentru orice detalii sau informatii suplimentare iti stam la dispozitie.

Decoruri primitoare, locatii frumoase, proprietari de calitate, in putine cuvinte: o vila ce poate deveni „acasa” pentru tine. Vanzare apartamente Bucuresti. REALT. Alegerea ta!

Mai putin

TIP TRANZACȚIE

TIP PROPRIETATE

NUMĂR CAMERE

PREȚ MAXIM

CARACTERISTICI

ALEGE

SUPRAFAȚĂ MIN(mp)

SUPRAFAȚĂ MAX(mp)

AN CONSTRUCȚIE

NIVEL MOBILARE

PARCARE

SORTEAZĂ: