fbpx
Închide

Transformă prin design

Satisfactie si stres! Acestea sunt, de cele mai multe ori, sentimentele antagonice care ne incearca atunci cand renovarea unei proprietati se finalizeaza. Dar daca din acest proces se poate elimina stresul si obtine timp pretios pentru tine si ai tai? Daca aceste lucrari pot avea la baza proiectul unor arhitecti si designeri talentati si a unor constructori atenti la detalii? Si daca, odata realizate, toate acestea conduc la cresterea valorii de tranzactionare a proprietatii tale?

Cu REALT Concierge se poate!

VIZIBILITATE

De la stilul ales in amenajare si amplasarea pieselor de mobilier si pana la o curatenie amanuntita, o renovare usoara a proprietatii si un set de fotografii profesionale, toate sunt elemente importante care vor face proprietatea ta sa iasa in evidenta.

TIMP REDUS PE PIATA

Timpul este un activ valoros. O proprietate bine pregatita pentru listare va atrage intotdeauna atentia clientilor pregatiti sa achizitioneze / inchirieze si care isi doresc sa se bucure de noua locuinta imediat.

PRET MAI MARE

Valoarea de piata a unei proprietati ramane intotdeauna un reper important, insa emotia generata poate face pretul platit uneori inexplicabil. O proprietate pregatita pentru listare va fi intotdeauna cea pentru care pretul platit va fi mai mare.

Transformă prin design
Transformă prin design
Transformă prin design
Transformă prin design
Transformă prin design
Transformă prin design
Transformă prin design
Transformă prin design
Transformă prin design
Transformă prin design
CE PRESUPUNE REALT CONCIERGE?

Aliniat bugetului si ambitiilor tale si sub atenta monitorizare a managerului de proiect REALT, echipele noastre de arhitecti, designeri si constructori vor transforma proprietatea ta prin actiuni clare / verificabile precum: modernizare, reamenajare si cosmetizare a spatiului interior si exterior, igienizare si curatenie generala, vopsirea peretilor, reparatii pardoseala, inlaturare / inlocuire gresie si / sau faianta, inlocuire corpuri de iluminat, lucrari de instalatii electrice / sanitare / HVAC, imbunatatiri ale bucatariei, baii, remobilare si alte peste 30 de servicii.

Renovarile nu au fost niciodata mai usoare. Frumosul impresioneaza. Proprietatea ta merita.

Cauti inspiratie?

CUM FUNCTIONEAZA REALT CONCIERGE?

Un Agent dedicat - Manager coordonare proiect va fi alaturi de tine pentru a inspecta proprietatea. Folosind experienta acestuia si tinand cont de intentiile si ambitiile tale veti stabili impreuna lucrarile optim a fi realizate si bugetul necesar a fi alocat proiectului, astfel incat randamentul investitiei tale sa creasca. Atingerea unui designer poate face proprietatea ta sa iasa in evidenta; vei primi simulari foto-realistice ale proprietatii la final, lista de materiale necesare, precum si data de incepere si termenul de executie al proiectului.

Costurile aferente proiectului de design, manoperei in ceea ce priveste lucrarile de constructii si reamenajare, materialelelor de constructie, finisajelor, pieselor de mobilier si decoratiuni necesare sunt suportate in intregime de catre proprietar.

La final, proprietatea este fotografiata profesionist si marketata in reteaua REALT.

PROIECTE REALT CONCIERGE

Cele mai frumoase proprietati?

Tarife: 

Coordonarea de catre REALT a proiectului se realizeaza (i) fara comision daca ulterior, pentru listarea (la vanzare, inchiriere) proprietatii, se alege Reprezentarea Exclusiva cu REALT sau (ii) cu un comision 20% din bugetul alocat proiectului in situatia in care se alege Medierea Imobiliara cu REALT sau nelistarea.

 

Închide