fbpx
Închide
Reprezentare Exclusivă

Reprezentare Exclusivă

Timp. Siguranta. Confort. Toate, pentru tine.

Reprezentarea Exclusiva este o modalitate de colaborare moderna pentru tranzactionare imobiliara. Aceasta este folosita cu succes in cele mai multe dintre tarile europene si in SUA. Metoda presupune reprezentarea de catre Agentie a unei singure parti (vanzator sau cumparator) si se adreseaza celor care inteleg ca vanzarea, inchirierea sau achizitia unui imobil este un proces complex, solicitant, cu multi factori de luat in considerare si in care, doar prin investitii constante si coerente de timp, energie, concentrare si bani din partea unei Agentii (strategii de marketing personalizate, eficiente), se pot obtine rezultate. Totodata, reprezentarea exclusiva este modalitatea optima de tranzactionare daca iti doresti eleganta, discretie si mai mult timp pentru tine. Reprezentarea exclusiva asigura siguranta in tranzactionare, confort si in final, un pret de tranzactionare mai ridicat.

Nimic din cele de mai sus nu s-ar intampla insa fara esenta Reprezentarii Exclusive. Aceasta consta in calitatea Agentiei, experienta profesionala si caracterul celor cu care alegi sa lucrezi.

Avantajele Reprezentarii Exclusive cu REALT

99% RATA DE SUCCES.

PRET DE TRANZACTIONARE MAI RIDICAT.

TIMP MAI SCURT PE PIATA.

AGENT DEDICAT. CLIENTI / PROPRIETATI CALIFICATE. VIZIONARI RELEVANTE.

VIZIBILITATE MAXIMA - COLABORARE CU TOTI AGENTII DIN PIATA.

RELATII DE LUNGA DURATA INTRE PROPRIETARI SI BROKERI.

OAMENII SUNT ESENTA REPREZENTARII EXCLUSIVE.

Experienta profesionala vasta a fiecaruia dintre membrii echipei noastre, calitatea umana si pasiunea care se regaseste in fiecare prezentare sau serviciu pe care alegem sa il oferim celorlalti si cuvintele celor care au tranzactionat alaturi de noi ne fac, intr-o piata imobiliara cu multe optiuni, Alegerea ta!

POVESTI DE SUCCES

Pentru mine, relatia de afaceri cu firma Dv. a fost o supriza extrem de placuta, caracterizata de un inalt profesionalism, iar viteza de rezolvare a problemei a fost iesita din comun, in sensul cel mai bun. Daca se mai iveste vreo situatie similara, voi apela cu certitudine tot la firma Dv. Va multumesc pentru foarte buna colaborare !

Sorin G. Inginer

"..... Intr-o societate românească marcata, din păcate, de superficialitate, ati fost o surpriza extraordinara! De la primul click se vede ca sunteți "altfel". Ii mulțumesc din suflet Cristinei Stoianovici pentru ca a acceptat apartamentul nostru in portofoliu, deși nu se încadra in zonele promovate de agenție. Am descoperit un om minunat, cu o mentalitate noua si sănătoasă, care îți inspira încredere, respect, profesionalism. In mai puțin de doua luni si la a doua vizionare, fără nici cel mai mic stres, apartamentul a fost tranzacționat. Recomand cu tot dragul agentia si ma bucur ca am cunoscut oameni care si in țara noastră fac lucrurile asa cum trebuie făcute." 

Roxana P. Jurnalist

Recomand cu toata convingerea echipa Gavriliu Imobiliare pentru profesionalismul confirmat in tranzactiile a doua proprietati atat in calitate de cumparator cat si in calitate de vanzator. Am intalnit oameni dedicati profesiei lor cu competente peste asteptari beneficiind de o consultanta completa: imobiliara, financiar bancara si juridica. Apreciez tenacitatea si perseverenta lor in identificarea tuturor solutiilor necesare finalizarii cu success a tranzactiilor solicitate si satisfacerea exigentelor beneficiarului final. Cu cele mai bune ganduri si increzator ma voi intoarce catre echipa Gavriliu Imobiliare si pe viitor pentru consultanta si serviciile oferite in domeniul imobiliar.

Razvan I. Director General

Am vândut in Februarie 2020 cu ajutorul agenției REALT un apartament in centrul Bucureștiului. O colaborare perfecta, Dna Cristina S. fiind prezenta de-a lungul întregului proces și asigurând o finalizare ușoară a vanzarii. Bineinteles, vom ramane in contact pentru alte proiecte imobiliare, cum sunt sigur ca o va face orice alta persoana care a avut șansa sa colaboreze cu  REALT sau Cristina. 

Marius L. Manager