fbpx
Închide

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Sectiunea I – Politica de confidentialitate

Capitolul I

SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT), in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.realt.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea de catre dumneavoastra a acestui website se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate. Implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT) isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment si fara niciun fel de notificare prealabila:

a) continutul website-ului www.realt.ro;

și/sau

b) Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire.

Va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Capitolul II

SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT) poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal. Aceste date pot fi colectate numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.realt.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip business contact.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

a) pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra;

b) pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat;

c) pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs;

d) pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT) colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice:

a) despre ce pagini accesati in interiorul site-ului;

b) adresa IP de la care site-ul este vizitat.

SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT) poate folosi in cadrul site-ului cookies. Poate stoca temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

a) pentru a imbunatati securitatea accesului;

b) pentru a imbunatati utilizarea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

Sectiunea II – Politica de confidentialitate

Capitolul I

In diferite sectiuni din site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns. Mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact. SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT) le va putea utiliza exclusiv pentru comunicarea cu dumneavoastra.

SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT) poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

a) conformarea la rigorile legii;

b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT) si ale site-urilor sale web, sau

c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Capitolul II

SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT) nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT) utilizeaza metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Respectivele metode si tehnologii implica politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit.

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, pe care credem ca le veti gasi utile, in afara controlului SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT). Daca urmariti aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de SC BLACK CAT REAL ESTATE SRL (Agentia imobiliara REALT).

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila. Termenul de solutionare de la inregistrarea reclamatiei la sediul agentiei este de 30 zile lucratoare. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul nostru.