fbpx
Închide
Muzica spatiilor de locuit

Muzica spatiilor de locuit

Te-ai intrebat vreodata ce melodie compune casa ta?

Pentru ca Sarbatorile inseamna – inainte de orice – familie si acasa, dar si pentru ca un anume miros sau sunet ne aminteste intotdeauna de ceva drag, am ales sa povestim despre muzica spatiilor de locuit. Atat la propriu cat si la figurat.

La propriu, trebuie sa fii trait cel putin o data un moment in care sunetul rasului unui copil sau respiratia profunda a unui animalut de companie te intampina inca dinainte de a trece pragul spatiului unde ei se afla. Totodata, trebuie sa fii intrat intr-un spatiu in care muzica din surdina (sau dimpotriva galagioasa), sunetul pasilor pe pardoseala (sau dimpotriva modul in care acestia aluneca lin pe aceasta), sfaraitul preparatelor delicioase ce se gatesc pe plita incinsa sau sunetul vinului ce umple usor paharul, vocile calde ale celor ce locuiesc acolo si armonia dintre ei (sau dimpotriva tonurile ridicate si strindente) te-au primit, toate, in bratele lor si te-au facut sa te simti de-al locului sau, dimpotriva, te–au determinat sa te retragi.

Dar este mai mult de atat. Aceasta melodie incepe inainte ca spatiul sa fie insufletit de viata. Incepe cu sufletul si energia oamenilor care gandesc si executa amenajarea, cu materialele alese pentru finisare, cu jocul de forme si texturi, cu raportul plin / gol (spatiu ocupat, spatiu liber) si obiectele alese, dar, mai ales, cu linistea pe care o simti tu atunci cand stii ca proiectul tau este pe maine bune, cand casa ta este pe maini bune.

Cu REALT Concierge (Transforma prin design), armonia si parfumul liliacului de primavara sunt ….dupa colt (just around the corner).