Închide
Biroul tau de acasa. Idei de amenajare.

Biroul tau de acasa. Idei de amenajare.

Când biroul tău de acasa îți reflectă personalitatea, acesta devine un loc organizat care îți menține casa și viața functionala, fără probleme. De la elegant până la confortabil, consulta recomandările noastre (idei de amenajare) pentru decorare biroului tau de acasa, oferindu-ti astfel o sursa de ispiratie.

Organizarea și eficiența sunt caracteristicile unui birou modern de acasă. Cauti să realizezi un spațiu de lucru functional, dar pastrand nota de design: alege un birou sofisticat, cu linii curate și combina-l cu un scaun geometric.

Un birou ‘glam’ combină finisajele metalice aurite și o paletă pastel liniștitoare. Adauga mai multe elemente de strălucire precum o oglindă sau decoratiune de perete. Acest lucru nu numai că va crește factorul inspirational, dar te poate extinde vizual facand spatiul sa para mai mare. Gaseste aici mai multe idei de amenajare glam.

Încurajeaza productivitatea prin stralucirea culorii albe, echilibrata de culoarea neagra mata. Materialele naturale pot completa paleta scandinava creata. Pentru un aspect minimalist adauga biroului elemente grafice precum covoare, vaze cu linii simple sau cosuri decorative cu scop de depozitare. Pentru mai multe inspirații nordice, consulta idei de design scandinave.

Daca iti place aspectul industrial trebuie sa stii ca acesta se dezvăluie prin finisaje non-lucioase, purtand adesea o patina ‘vintage’. Rafturile, biblioteca și biroul vor fi construite din lemn rustic si conducte metalice. Un covor robust din piele de vaca sau iuta poate adăuga căldură, confort și textură podelelor din beton care întruchipează esența unui aspect industrial.