fbpx
Închide
Biroul tau de acasa. Idei de amenajare.

Biroul tau de acasa. Idei de amenajare.

Când biroul tau de acasa iti reflect personalitatea, acesta devine un loc organizat care iti mentine casa si viata functionala, fara probleme. De la elegant pana la confortabil, consulta recomandarile noastre pentru decorare biroului tau de acasa, oferindu-ti astfel o sursa de ispiratie.

Organizarea si eficienta sunt caracteristicile unui birou modern de acasă. Cauti sa realizezi un spatiu de lucru functional, dar pastrand nota de design: alege un birou sofisticat, cu linii curate si combina-l cu un scaun geometric.

Un birou „glam” combina finisajele metalice aurite si o palet pastel linistitoare. Adauga mai multe elemente de stralucire precum o oglinda sau decoratiune de perete. Acest lucru nu numai ca va crește factorul inspirational, dar te poate extinde vizual facand spatiul sa para mai mare. Gaseste aici mai multe idei de amenajare glam.

Incurajeaza productivitatea prin stralucirea culorii albe, echilibrata de culoarea neagra mata. Materialele naturale pot completa paleta scandinava creata. Pentru un aspect minimalist adauga biroului elemente grafice precum covoare, vaze cu linii simple sau cosuri decorative cu scop de depozitare. Pentru mai multe inspirații nordice, consulta idei de design scandinave.

Daca iti place aspectul industrial trebuie sa stii ca acesta se dezvăluie prin finisaje non-lucioase, purtand adesea o patina „vintage”. Rafturile, biblioteca si biroul vor fi construite din lemn rustic si conducte metalice. Un covor robust din piele de vaca sau iuta poate adauga caldura, confort si textura podelelor din beton care intruchipeaza esenta unui aspect industrial.

Biroul tau de acasa trebuie sa-ti sprijine inspiratia, de aceea este important ca atunci cand il organizezi sa faci alegeri inspirate.