fbpx
Închide
Conecteaza-te cu natura.  Alege o proprietate deosebita localizata in Sirnea, jud. Brasov

Conecteaza-te cu natura. Alege o proprietate deosebita localizata in Sirnea, jud. Brasov

Satul Sirnea

Cu toate ca ne aflam in prezenta unui proiect atipic celor promovate de Agentia noastra, locatia deosebita si frumusetea locului ne-au amintit de radacinile noastre si de armonia pe care natura ne-o ofera atunci cand reusim sa ne conectam cu ea. A devenit astfel un proiect drag nou si ne face mare placere sa vi-l prezentam.

Natura: vesnica noastra locuinta

Satul Sirnea este primul sat declarat experimental ca fiind sat turistic. Planul profesorului Nicolae Fruntes avea sa dea roade, promovarea si demersurile realizate de acesta pentru a conduce satul la unul turistic urmand a fi preluate apoi si de alte sate invecinate.

Sirnea este situat in judetul Brasov, unitatea administrativa bogata in spatii și arii naturale deosebite sau protejate. Printre acestea enumeram Parcul National Piatra Craiului, Parcul Natural Bucegi, Muntele Tampa, Stejerisul Mare. Aici se pot vizita paduri seculare de stejari sau realiza drumetii pe alese avand in vedere diversitatea de munti si masive spectaculoase din proximitate.

In esenta, fara a diminua nevoia de accesibillitate ce marcheaza secolul in care ne aflam (44 km sau 57 de minute de condus pana la Brasov; 93 km sau 2 ore de condus pana la Pitesti), intregul areal natural al zonei ne comunica irevocabil ca natura va fi pe vecie adevarata casa a omului.

Oportunitate de investii

In 2020, renumitul jurnalist britanic Charles Ottley a cumparat o proprietate traditionala in Sirnea. Acesta doreste sa demonstreze publicului larg ca pastrarea stilului traditional nu este o piedica in restaurarea unui imobil. De la realizarea de documentare renumite, la investitii imobiliare, Charles Ottley reuseste cu maiestrie sa faca pentru Romania ceea ce profesorul Fruntes a realizat pentru Sirnea.

Romania salbatica nu este doar o descrierea a naturii virgine pe care o gazduieste tara noastra, ci si o ilustrare perfecta a frumusetii acesteia. O investitie imobiliara intr-un areal natural precum Sirnea nu poate sa nu tina cont de acest aspect.

Proprietatea ce face obiectul prezentarii noastre consta in 6.782 mp de teren si doua cladiri in satul Sirnea, comuna Fundata, Judetul Brasov la pretul de 145.000 euro.

Suntem aproape pentru detalii.

 

DESCARCA PREZENTARE