fbpx
Închide
Administreaza

Administreaza

Vrei randament crescut pentru proprietatea ta?

„Administrare proprietati” poate semnifica, oricand, servicii imobiliare premium. Gestioneaza costul si performanta portofoliului tau imobiliar. Serviciile integrate de administrare a proprietatii te vor ajuta. Fie ca esti proprietar persoana fizica sau juridica, noi transformam cum administrezi, ocupi si investesti in proprietati imobiliare.

Proprietatile confortabile si bine intretinute vor avea o fluctuatie redusa a chiriasilor si o perioada redusa in care vor fi vacante.

Te vom ajuta sa economisesti timp si bani in ceea ce priveste costurile de reparatie si intretinere. Iti punem la dispozitie echipa noastra si o retea de furnizori de servicii de incredere care vor actiona la proprietate.

REALT Administrare proprietati este Alegerea ta!

PREVENTIE

REALT iti pune la dispozitie un Inspector care verifica starea generala a proprietatii si funcționarea corectă a instalatiilor si echipamentelor existente. Inspectia proprietatii e obligatorie la preluarea bunului imobiliar in administrare. Dupa caz, inspectia se reface si pe parcursul derularii contractului de inchiriere. Concluziile inspectiei si recomandarile inspectorului REALT se comunica proprietarului, in scris.

 

mai mult...

SUPORT

Folosim reteaua si experienta REALT create in peste 10 ani de prezenta pe piata pentru a identifica cei mai buni chiriasi pentru tine. Pregatim proprietatea pentru inchiriere si efectuam managementul predarii / preluarii acesteia. O persoana desemnata din compania noastra (manager de relatie) va asigura fluenta comunicarii atat cu proprietarul cat si cu chiriasul, va raspunde solicitarilor chiriasului, va mentine legatura si va coordona echipa de intervenii si va furniza proprietarului informatii /rapoarte la doua luni / trimestriale cu privire la status-ul proprietatii si interventiile realizate (daca a fost cazul).

mai mult...

CONSILIERE

O documentatie bine pregatita [(actele necesare inchirierii (redactarii si negocierii clauzelor Contractului de Inchiriere in relatia Beneficiarului cu chiriasul) si inregistrarii acestora la ANAF (pregatirea dosarului si efectuarea demersurilor necesare)] reprezinta un element extrem de important pentru optimizarea costurilor. Asiguram negocierea dintre parti si urmarim semnarea si respectarea contractului. Indeplinim obligatiile proprietarului in relatia cu chiriasul, pregatim notificari si, dupa caz, evacuam chiriasii rau-platnici.

 

 

mai mult...

MENTENANTA

Monitorizam cu atentie fluxurile de numerar (colectarea chiriei si efectuarea / urmarirea platilor aferente utilitatilor) si proprietatea [vizite periodice (cel putin o data la 2 luni), rezolvarea problemelor tehnice neasteptate (interventii in cuantum de 200 ron / interventie / luna sunt incluse in taxa de administrare), revizii anuale cu privire la instalatiile si  facility management - curățenie, deratizare, dezinsectie - taxa de administrare include 1 (una) singura asemenea interventie, dupa plecarea chiriasului din spatiu].

 

mai mult...

Tarife:

Taxa pentru pachetul de servicii descris mai sus este de 15% din chiria lunara, dar nu mai putin de 100 euro / luna / proprietate.

Folosind serviciul de administrare a proprietății REALT, veți beneficia de 20% reducere din taxa de brokeraj imobiliar (pentru fiecare nouă închiriere, incepand cu cel de-al doilea an de contract)

Descopera Realt. Alegerea ta!

SERVICII PROPRIETĂŢI

Esti interesat de serviciul nostru de administrare proprietati?

CONTACT
Închide